onsdag 25. mars 2009

NUCH

Som dere alle sikkert har fått med dere har Jeanny 2 hunder. Disse kan til tider være ufattelig irriterende, slitsome og forferdelig å ha i hus. Men bare til tider. Vanligvis er de ganske koselige å ha i hus.

Først kom Pito i hus. Med stor optimisme bestemte Jeanny seg for å starte med utstilling. Men det tok ikke lang tid før ho fant ut at dette virkelig ikke var det rette. For ho var det rett, men hunden var ikke rett. Så med tid og stunder skaffet ho seg enda en hund. Twiggy kom i hus som det nye håpet. Denne gangen skulle det gå bra.

Etter den tid har Jeanny og Twiggy vært på mange utstillinger. De har reist til Førde, Nesbyen, Ølen, Ålesund, vært i Bergen og på Manger. Og Twiggy har rasket med seg en god del CERT. Det eneste ho manglet var fra NKK. Og det er ikke like lett å oppdrive.

Men i helgen var det NKK utstilling i Knarvik. Og selvfølgelig reiste vi. Vi hadde et mål: Twiggy SKULLE ta CERTet. Ho måtte bare slå alle de andre først. Så jeg hadde forklart alt til Twiggy på forhånd. Ho måtte gå fint, stå fint, og være eksemplarisk på bordet. Ho skulle ikke være tussete, men søt og sjarmerende. Dette kan sikkert ikke være enkelt for en blondine som lever livets glade dager.

Da vi ankom utstillingen var jeg mildt sagt nervøs. Kom Twiggy til å høre på meg? Og kom Jeanny til å klare å holde nervene under kontroll i ringen?
Endelig ble det "vår" tur. Og fy søren hvor nervepirrende det var. Det føltes som om dommeren brukte uendelig med tid. Kunne vi ikke bare få vite hvordan det gikk?

Twiggy hadde tydligvis hørt på meg. Ho gikk kjempe fint, og oppførte seg eksemplarisk. En kunne nesten ikke se blondine-faktene. Med sjarmen (og utseende selvfølgelig) klarte ho å kapre CERTet, og dermed var det gjort. Twiggy ble Norsk Ustillings Champion=) Flinke jenten.




Hanne

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra for Twiggy og Jeanette! Well done! Koselig å hilse på dere!

*Cecilie & Stella*

Marianne sa...

Gratulerer!!!!:D