torsdag 12. mars 2009

Særiøst snopesjuk!


Eg syns synd i meg sjøl, koffor? Fordi at eg e så snopesjuk at eg holde på å døøø! 
Har raidet skapene etter litt alternativt "sunt" snop, men det e døfødt. I går satt eg og gnavlet på 4 epler. I dag måtte eg ty til sterkere saker. Gulerøtter og dip. MMM-MMM-MMM! Så no sitte omtrent heile hookerville og spiser på dette:



Det hjelper ikke så veldig på snopehungeren min at Hanne sitt og kose seg me denne:
Dam ju Hanne!!! :-P  Det e særiøst DRITT vær ute og då e det koselig å sitte innendørs og ikke gjøre på noe som helst.  
Twiggy e ikke veeeldig happy for at ho blir sparka ut i bakgården for å gjøre sitt fornødne.
Pito derimot har gjemt seg baki kroken i buret sitt og håper at ingen merker at ho e tilstede.

Me har funne ut at i helge ska me på hyttetur! Me ska heilt til Sotra faktisk! Mammo mi får billige hytter via statoil, og dermed så tar me oss en liten helgetur for å gjøre nokke litt annerledes :-) Det blir alle tre hookerville statsborgerne + Inger Line (eller Ingerlaini populært kalt;-))
Kooooooselig! Hanne e sjølutnevnt pakkeansvarlig og har skrevet ei heil A4 side med ting me må ha med oss. Bl.a masse masse spill, tonnevis me snop (YEEEY),god mat, selvfølgelig alkohol,musikk annlegg, og no snakke de andre tre om å ta me porno og eg begynne særiøst og revurdere om eg tør å være me på turen likevel :-P

Dette blir knaz :-D


Jeanny








2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, så søte hundene er... Twiggys uttrykk ligner på Stellas når hun sparkes ut i regnet :D Glis. Kjenner igjen søthunger ja... Sukk. Men så flinke dere er som knasker gulrøtter og epler! Du vet jo godt at det gjorde iKKE jeg igår.. Hehe. Kos dere på hyttetur!

Marianne sa...

go tur!!