fredag 6. februar 2009

Besøk i "Grotten"

I dag var min mamma og lillebror på besøk her i "Grotten". Som ferskinger her hos oss måtte jeg jo diske opp med noe spesielt. Derfor ble det deilig lunsj med baguetter, herlig pålegg og tortilla (hjemmelaget), en tur i Nordnesparken, og siden det er snø måtte vi jo benytte sjansen til å leke litt også.



En stolt gutt på tur med Pito. Han var helt i hundre, og skulle holde henne hele tiden. Det vil si bortsett fra når det var andre hunder i nærheten. Da gikk hundene og bjeffet som om det var døden som lurte, mens mamma gikk etter og unskyldte til alle som var i nærheten.
I Nordnesparken er det båt. En gammel, meget slitt båt. Men dette er til ingen hindring. Ikke engang snø og is er noen hindring. Henrik klatrer og klyver, og på kort tid er han på toppen.


Som alle andre ferskinger i Nordnesparken måtte vi ned for å se på totempelet. Henrik ble fansinert, og lurte på om det faktisk var indianere i parken.


Og som sagt ble det lek i snøen. Både Henrik og Twiggy elsker snø, så det ble kastet snøballer, pinner og alt annet som var i nærheten.
Var en kjempekoselig dag, og håper det ikke tar for lang tid før de kommer tilbake til "Grotten":)