onsdag 18. februar 2009

Helgen

Okey da, det er onsdag i dag. Det er flere dager siden helgen, så vi er en smule sent ute med dette innlegget. Men bedre sent enn aldri. Og viss det er noen trøst så forsøkte jeg tidligere i uken. Men måtte desverre gi tapt da jeg skulle ligge inn  bilder. Sitter næmlig på en Mac, no som er å be om trøbbel. Så bilder blir det ikke her, men innlegg blir det=)

Det var en typisk helg for oss. Det vil si vors på lørdagen, byn, så nach. Herlig. Gjentar seg stort sett hver lørdag. 
Denne gangen våger jeg virkelig å si at var det beste vorset vi noen gang har hatt. Var vell ca 15 stk i den lille stuen vår. Alle med godt humør og mye drikke. Oppskriften på en god lørdagskveld i Hookerville;)
Og som vanlig ble det spilt musikk på fult, folk sang (gamle 90-talls slagere er fantastisk på vors) og leiligheten stinket røyk dagen etter. Må virkelig få slutt på at de får lov til å røyke inne. 

For første gang, tror jeg, begynte ikke Jeanny å mase om byn kl 11. I stede forsvant vi alle rundt kl 1. Og også for første gang: ingen av oss var på samme sted! Jeanny stakk som vanlig til Garage, Ingrid på Rio og Hanne havnet av en eller annen grunn på Downstairs...

Søndag våknet vi alle opp til et helvete i stuen. Flasker, glass, sneiper. Alt lå strødd over alt. Og vi skulle få besøk av Iselin, Freddi og Arlyn senere på dagen. Ops! Dette gikk ikke ann. Jeanny og Ingrid var fremdeles full, og Hanne ville bare sove. Men på ett eller annet viss ble det ryddig før de kom. Ble til og med middag på de=)

Med andre ord var det en knall helg i Hookerville;)


Ingen kommentarer: